mountainbike routes limburg
 
Sint-Pietersberg-mountainbikeroute officieel geopend Riemst.
Tijdens dit proces werd de aanzet gegeven tot de oprichting van de stichting Mountainbike Ontwikkeling Zuid-Limburg MOZL om ook elders in de regio nieuwe mountainbikeroutes aan te leggen of bestaande routes te verbeteren. Om MOZL de mogelijkheid te bieden deze ontwikkelingen in Zuid-Limburg te realiseren, krijgen wij financiële steun van de provincie Limburg NL, legt voorzitter Ger Wagemans uit.
offshore
MTBRoutes.be Een overzicht van alle bewegwijzerde mountainbike routes in België.
Ik heb opgemerkt dat verschillende routes in Limburg zijn bijgekomen die samengevoegd zijn in de Euregio netwerk. Aangepaste routes: Hoeselt-Bilzen, Tongeren, Wellen en Voeren. Nieuwe routes: Borgloon, Gingelom, Heers, Kortessem, Sint-Truiden, Nieuwerkerken en Zutendaal. Het is best wel aan te raden de plannetjes goed te bekijken de combinaties zijn talrijk. Tevens wil ik ook ineens mijn 2 blogs in de kijker zetten: Blinking Red Led, verslagen van mijn mtb-ritjes en Mountainbike reisverhalen, gaat grotendeels de oude reisverhalen website vervangen.
karsten tent
Mountainbike routes in Limburg.
Overzicht van de MTB routes in Limburg.: MTB Routes Limburg. Hierboven staan de MTB Routes die in de provincie Limburg gelegen zijn. Klik op een MTB Route voor alle informatie. Klik op een provincie. MTB routes in Limburg. Mening of suggesties?
lening
Fietsen in Noord Limburg: ontdek de vele fietsroutes!
En tijdens het fietsen passeert u de mooiste plekjes die Noord Limburg te bieden heeft! De vele fietsroutes voeren u door typische dorpjes, langs de Maas door de Peel en Maasduinen. Met een kaart van de fietsknooppunten op zak kunt u eindeloos routes samenstellen zodat u het beste uit uw fietsvakantie kunt halen.
lening aanvragen
Mtb toertochten kalender MTB-You.
In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties. Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail. Zodra u op Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres.
kelderdichting
AirNav RadarBox Live Flight Tracker and Airport Status.
Europe North America South America Asia / Pacific Middle East Africa Atlantic. Europe North America South America Asia / Pacific Middle East Africa Atlantic. Europe North America South America Asia / Pacific Middle East Africa Atlantic. BA LHR ICAO i.e.
reachtruck bt
Mountainbiken in Zuid-Limburg.
De douches zijn open van 1 maart tot 1 november. De Trans-Limburg is een unieke drie-daagse mountainbike roadtrip. In drie etappes maak je kennis met de allermooiste MTB tracks van Limburg. Spannende single trails, holle wegen, heftige beklimmingen, zinderende afdalingen en verbazingwekkende vergezichten. Het Zuid-Limburgse heuvellandschap vormt drie dagen lang een sportieve speeltuin. Nog meer Mountainbiken. Fietsvriendelijk logeren als God in Zuid-Limburg. Op deze logeeradressen hoef je niks uit te leggen. Van veilig achter slot en grendel tot afspuitmogelijkheid, goed geregeld. Onderweg genieten van de Bourgondische gastvrijheid. Maak je mountainbiketochten onvergetelijk met een bezoek aan bijzondere eet en drinkgelegenheden. Meldpunt routes Zuid-Limburg.
stick
Mountainbiken in Bosland Bosland, het grootste avonturenbos van Vlaanderen.
Sportievelingen die Bosland per mountainbike willen verkennen, kunnen gebruik maken van het uitgebreide mountainbikenetwerk Noord-Limburg, dat door de Sahara en het Pijnven loopt en in totaal maar liefst 270 kilometer telt. De route is via Lommel, Bocholt en Hamont-Achel verbonden met de paden in Nederland en slaat de brug tussen Midden-Limburg en Noord-Brabant.
Twee nieuwe uitdagende mountainbikeroutes in Zuid-Limburg.
Via kronkelende singletracks zal de mountainbiker zijn weg naar boven vinden en uiteindelijk beloond worden met een grandioos uitzicht over de regio. De route is aangelegd in samenwerking met Trailz043, MOZL, de gemeente Maastricht, Natuurmonumenten en Belgische partners zoals de gemeente Riemst en de provincie Limburg, met steun van Sport Vlaanderen. NK 2017 MTB Route Landgraaf. Reeds eerder dit jaar werd rond de Wilhelminaberg de NK Route in Landgraaf geopend voor publiek. Dit is een uitgepijlde variant van het NK Parcours 2017. Deze korte route is technisch zeer uitdagend, met enkele zeer steile lastige klimmetjes en afdalingen en dus eveneens vooral geschikt voor de gevorderde mountainbiker. De onvergetelijke uitzichten vanaf de Wilhelminaberg maken de route meer dan de moeite waard. De route is gemarkeerd middels witte bordjes en het rode MTB-logo en de tekst NK 2017. De startlocatie is achter de manege bij de Overstehofweg in Landgraaf. De route is ook te combineren met de overige vier Parkstad MTB-routes die al jaren vooruitstrevend in Nederland zijn. Beleef de routes.
Mountainbike.be.
Fietsen Onderdelen Kleding Accessoires Tools Boeken en DVD's' Algemeen Competitie Events Reisverhalen Telex Vaste Routes Toertochten Foto's' Videos. Trek Benelux ondersteunt aanleg van nieuwe MTB-route op Noord-Veluwe. Hommeles rond onderhoud MTB-paden in Limburg. Nieuwe Sint Pietersberg-route: klimmen in Nederland én België.
MTB Routes Parkstad MTB Club Discovery.
NK Mountainbike 2017. Voor en door leden. Over de Juniors. Veiligheid en gedrag. Parkstad Brunssum Brunssummerheide. Parkstad Landgraaf Strijthagen. Parkstad Brunssum Roode Beek. Parkstad Landgraaf Parcours NK 2017. Routenetwerk Zuid Limburg en MOZL. In de regio. MTB Routes Parkstad. Je bent hier.: MTB Routes Parkstad. MTB Routes Parkstad Limburg.
Mountainbikeroute rond het Geuldal Mountainbiken Nederland. arrow. cross. search.
De paden van de diverse routes bestaan voornamelijk uit oude landweggetjes met kleine kiezelstenen als ondergrond en holle wegen met een kalkstenen ondergrond aangevuld met grote zwervende keien. Ook ga je af en toe door een hellingbos met een iets zanderiger ondergrond. Bij elke route bestaat 1/3 echter ook gewoonuit asfaltweg: fietspaden en autobanen. Bij de onverharde paden met zwerfkeien zijn met name de afdalingen soms zeer gevaarlijk. Een goede mountainbike en fietshelm zijn dan ook absoluut noodzakelijk.

Contacteer ons