verhuur mountainbike
 
Mountainbike Verhuur Ardennen Mountainbike verhuur ardennen.
Vul het mailformuliertje in voor meer informate en/of boeking. Geeft verplicht veld aan. Mountainbikes Scott en Orbea. Elektrische Stadsfietsen Victoria. Elektrische Mountainbike Scott. City Bikes Orbea. Rue du Plan d'eau' 39. 5580 Han sur Lesse / Rochefort. 0032 0 473 757255. Mountainbike Verhuur Ardennen.
fietsverhuur
MTB verhuur Haute-Lesse Tourisme.
bewegwijzerde tochten die u te voet, te paard of op de mountainbike kunt maken. WAAR TE OVERNACHTEN. Logeer zo dicht mogelijk bij de natuur, op een van de campings die de Hoge-Lesse biedt. Op zoek naar momenten van uitwisseling en gezelligheid? Kies dan voor een verblijf bij particulieren die hun huis erop hebben ingericht om u te ontvangen! Of u nu met vrienden of met het gezin komt, in onze vakantiehuizen in het hart van de Hoge-Lesse kunt u onvergetelijke momenten beleven. Bij terugkeer na een welbestede dag in de Hoge-Lesse, vindt u in onze hotels een donszacht comfort. WAAR TE ETEN. Picnics en barbecues. Tijdens uw wandeling zult u verschillende picknickplaatsen aantreffen met gelegenheid om te barbecuen. Kom kennismaken met de ambachtslieden van de Hoge-Lesse en ontdek hun produkten en hun vaardigheden. Onze met toewijding bereide streekgerechten zullen uw tong strelen. Zin in een snelle hap? Daarvoor kunt u terecht in onze frieterieën! U bent hier. Wat val er te beleven. Sport en ontspanning. Het Syndicat d'Initiative' van Daverdisse biedt een verhuur van mountainbikes MTB.
rente
Verhuur Fietsen Vandevyvere.
IS TOEGEVOEGD AAN HET GAMMA VERHUUR MOUNTAINBIKES: ELEKTRISCHE MOUNTAINBIKE wielmaat 275, HUURPRIJS PER DAG 35 eindreiniging 5. 2 dagen 60 per extra dag 12. Op amper 1.5 km van onze locatie komt U al op de Breughel molenroute een vaste bewegwijzerde blosoroute van 23 36 of 58 km.
Cheap Taxi
VTT Spa tot Sart-lez-Spa Verhuur mountainbike Ardennen Belgi.
VTT Spa heeft ongetwijfeld iets voor u in de aanbieding, zelfs elektrische fietsen. VTTSPA.be is dé specialist in de verhuur van mountainbikes. Trek op verkenning in de regio van Spa en de Ardennen zoals u ze nog nooit gezien hebt.
slotenmaker wilrijk
Huur een Fiets bij Fietsen Van De Water.
U kan hier terecht voor de verhuur van.: NIEUW Mountainbikes: met schijfremmen. Om een optimale service te bieden, kan u huurfietsen best op voorhand reserveren. vrijdag: 9h00-12h15 en 13h30-18h30. Zaterdag: 9h00-12h15 en 13.h30-17.h00. Zondag: 10h00 tot 12h00. Gesloten op maandag en feestdagen. Er kunnen soms ook fietsen gehuurd worden buiten deze openingsuren. Vooraf uren overeen te komen en te reserveren. Voor de wegfietser zijn er verschillende routes en knooppunten vlak bij de winkel. Kaarten zijn te koop in de winkel en in het plaatselijke VVV kantoor. Het MTB parcours vertrekt op zon 300 m van de winkel en is uitgestippeld door de mooie bossen van Kasterlee, Lichtaart en Herentals. Voor alle veiligheid raden wij aan een fietshelm te dragen. Je kan deze uiteraard zelf meebrengen. Ook eventueel te huur in onze winkel! Prijzen per dag. Koersfiets: 28 waarborg 100. Mountainbike 29of" met schijfremmen: 25.
Mountainbike.be Toon onderwerp mountainbike verhuur.
Forumoverzicht All about MTB Beginnershoek mountainbike verhuur mountainbike verhuur. Niet dat we de beginners in een aparte categorie willen indelen, iedereen is immers welkom op het forum. Wel gaan we in dit onderdeel proberen om veel voorkomende vragen te bundelen.
Duinengordel Mountainbikeverhuur.
Liever geen mountainbike meesleuren? Huur er eentje! In de kijker. Bij de volgende locaties in en om Duinengordel kan je een mountainbike huren.: Bij onthaalpunt Orshof kan je zowel basic, als gevorderde modellen Trek X-Calibur 7 huren. Heymansweg 2 Neerglabbeek Website E-mail Tel.
Mountainbikes Het Verzet.
Mountainbike Specialized Fatboy. Specialized Fatboy met.: Aluminium frame, beschikbaar in kadermaat 19." Gigantische Specialized GroundContol Fat banden 26x4.6." Standaard uitgerust met platte pedalen voor mountainbikes. Klikpedalen mogelijk, zie hieronder. Huurprijs 1 dag. Per extra dag. Alle prijzen inclusief 21% btw. Mountainbike for kids.
Fietsverhuur Het Verzet.
Deze fietsen kunnen niet geleverd worden. Fietsverhuur voor groepen. Verhuur van tandems of fietsen voor bedrijven, organisaties, vriendengroepen vanaf 10 fietsers. In groep geniet u van een lager tarief en stellen we graag een route op maat samen. Fietsen in groep.
Waar kan je een mountainbike huren? Sport Vlaanderen.
Je bent hier. Sporten in de natuur. Waar kan je een mountainbike huren? GEMEENTE ROUTE WINKEL. T 32 14 30 27 36. T 32 14 37 73 73. T 32 14 30 27 36. T 32 496 02 26 11.

Contacteer ons