route mountainbike
 
Fietsen MTB-parcours Avonturenberg Toerisme Beringen.
Er zijn twee routes uitgewerkt, een relatief makkelijke en technisch en fysiek zwaardere route. Daarnaast werd op een tussenplateau een skill park gebouwd met north shores en een dirt om het geheel aantrekkelijker te maken. Hier kan je een plan downloaden van de routes.
tweedehands auto
The Shelter Bike Hire.
Exclusief route op GPS. Prijs huur GPS toestel: 900, per stuk. Prijs op maat gemaakte GPS route vanaf The Shelter bij huur van mountainbike: 300, per persoon. Prijs op maat gemaakte GPS route vanaf The Shelter zonder huur mountainbike: 500, per persoon.
analyze
Mountainbike Route Database MTBRouteDatabase.be.
Op MTBRouteDatabase.be kan je zowel bewegwijzerde als GPS-mountainbike routes opzoeken in Vlaanderen, Wallonië, Luxemburg, Nederland en Duitsland. 845 tracks van 381 bewegwijzerde en/of GPS-routes zijn gerangschikt per provincie of land en elke route wordt beschreven met volgende parameters.: GPS-tracks uitgetekend op kaart.
Tent
Giant Bicycles The Worlds Largest Manufacturer of Mens Bikes.
March 14 Van Avermaet Sprints to Podium at Tirreno-Adriatico! CCC Team rider Greg Van Avermaet sprinted to a sec ond-place finish in Stage 2 of Tirreno-Adriatico T hursday, earning a podium spot on day two of the seven-day WorldTour stage race in Italy.
seo vs sea
Fietssport Bordjes op MTB-routes.
Naast borden op de route vind je vaak aan het begin van een route een informatiebord. Dit bord informeert je over de lengte van de route en beschrijft wat je onderweg kunt verwachten. Dat voorkomt een regen van bordjes in het bos.
hypothecaire leningen
MTB routes België trails.bike.
Nice route, unfortunately, on some essential points arrows disappear or are. Nice route, unfortunately, on some essential points arrows disappear or are. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe routes en de laatste ontwikkelingen.
Autolening
MTB routes van de Utrechtse heuvelrug.
Eigenaar Staatbosbeheer heeft samen met Stichting MTB Heuvelrug eind 2017 de route helemaal onder handen genomen. Het grootste gedeelte van de route loopt over nieuw aangelegde paden die op en af en door het bos slingeren met af en toe pittige klimmetjes.
Mountainbikeroute Norbert Dedeckere Gemeente Middelkerke.
Mountainbikeroute Norbert Dedeckere. Een prachtige route van zon 30 kilometer met technische singeltracks, kronkelend door het schitterende duinengebied van Middelkerke en Westende. Deze route knoopt aan bij het mountainbikenetwerk dat de provincie West-Vlaanderen en Sport Vlaanderen langs de kust uitbouwen.
Limburg opent eerste MTB-marathonroute in België.
Afgelopen weekend was een belangrijk moment voor het Belgische mountainbike. In het Nationaal Park Hoge Kempen in Limburg opende een nieuw mountainbikenetwerk van 160 kilometer, met daarin een marathonroute van 80 km die liefst 98 % aan offroadstukken kan voorleggen.
Mountainbiken in Lommel Bosland, het grootste avonturenbos van Vlaanderen.
Mountainbiken in Lommel. Maar liefst 5 mountainbike lussen, waarvan sommige combineerbaar, die aansluiten op andere lussen in Limburg en routes over de landsgrens, laten je kennismaken met het gevarieerde Lommelse landschap. Van de in het bos verborgen heideparel in Kattenbos, over de tot de verbeelding sprekende Sahara tot de zandvlakten van de Heuvelse Heide: uitdagingen genoeg voor mountainbikers. MTB Lommel Kattenbos Blauw. Deze korte lus leid je door het Lommelse Kattenbos, een prachtig stukje heide, verscholen in het bos. Niet ver van de startplaats vind je een korenmolen uit 1797: de Leyssensmolen. Trap naar hartenlust door de dennenbossen en geef je ogen de kost! In de brasserie aan de startplaats kan je de innerlijke mens versterken na je tocht. De blauwe lus sluit perfect aan op de groene. Via een verbindingstraject van 118, km doorheen het Pijnven fiets je indien gewenst naar Hechtel-Eksel, waar je weer gebruik kan maken van enkele andere lussen. Afstand: 518, km. Startplaats: Zandstraat z/n, 3920 Lommel. Parking is voorzien. Route: bekijk hier alvast de route voor je vertrekt.
Mountainbiken Wikipedia.
Atletiek Badminton Basketbal Boksen Boogschieten Gewichtheffen Golf Gymnastiek ritmische gymnastiek trampoline turnen Handbal Hockey Judo Kanovaren slalom vlakwater Moderne vijfkamp Paardensport Roeien Rugby Schermen Schietsport Taekwondo Tafeltennis Tennis Triatlon Voetbal Volleybal zaal beach Wielersport baan BMX mountainbike weg Worstelen Zeilen Zwemsport baanzwemmen schoonspringen synchroonzwemmen waterpolo.
Nieuw! Mountainbikeroutes Nationaal Park Hoge Kempen.
Voor mountainbikers die de uitdaging graag nog wat grootser zien, is er de bikemarathon: een tocht van 80km. Zwarte pijlen wijzen hen de weg op deze route tussen Maaseik en Lanaken. Het mountainbike-aanbod in Limburg neemt zo steeds mooiere vormen aan.

Contacteer ons