mountainbike sport
 
Mountainbikeroutes in Vlaanderen Sport Vlaanderen.
Netwerk Zuidwest Rand. Gemeentes en netwerken. Mountainbikeroute Oosterzele, 3 lussen, samen 41 km, aansluiting met MTB Sint-Lievens-Houtem. Sport Vlaanderen is actief op social media. Topsport in Vlaanderen. Info voor partners. Multimove voor kinderen. Logo's' en downloads. Download onze Sportdatabank app.
lening
Mountainbike en fietsroutes tofsport.
Uw boodschap is verzonden. Sport en beweegaanbod. Loop en wandelroutes. Mountainbike en fietsroutes. Openlucht speel en sportterreinen. Leuven, een vitale stad. Tofsport Leuven 2018 Alle rechten voorbehouden Privacyverklaring. Tofsport.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website te optimaliseren. Ok Meer lezen.
zonneboiler
Mountainbike Special: de verschillende MTB-disciplines.
Red Bull Content Pool. In het oktobernummer vind je de Mountainbike Special, 18 pagina's' over fietsen met dikke banden, van training en techniek, over het modderproof maken van je fiets en de Alps Epic, tot een test van de Trek Fuel EX.
gevelwerken
Mountainbike.be.
Wie banden zegt, zegt Michelin. Toch is de Franse bandengigant de voorbije jaren wat naar de achtergrond verdwenen in de mountainbike wereld. Voor 2018 zijn ze helemaal terug met niet alleen het KMC S. Specialized lanceert nieuwe fully, de Epic EVO.
traplift
Help, mijn kind sport Mountainbike.be.
Help, mijn kind sport. Onze partnersite MTBkids.be organiseert in samenwerking met MTBcoach.be een informatie-avond over kids die sporten! Deze info-avond vindt plaats op woensdag 2 maart. Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. Als ouder is het niet altijd even makkelijk om je kind te begeleiden in de mountainbikesport.
slotenmaker diest
Mountainbikeroutes in Vlaanderen Sport Vlaanderen.
Je bent hier. Sporten in de natuur. Vlaams-Brabant en Brussel. Kies een gemeente of netwerk. Netwerk de Merode. Netwerk Hoge Kempen. Netwerk Nationaal Park. Netwerk Vlaamse Ardennen. Netwerk Zuidwest Rand. Gemeentes en netwerken. Sport Vlaanderen is actief op social media.
Mountainbiken is hot in Vlaanderen Sport Vlaanderen.
Om de groei van de mountainbikesport in goede banen te leiden, werd een aantal jaren geleden de Vlaamse Stuurgroep Mountainbike opgericht waarin Sport Vlaanderen en de provinciale sportdiensten zetelen. Die streeft naar een verantwoord, uniform en kwaliteitsvol kader voor het mountainbiken in Vlaanderen.
Mountainbiken Wikipedia.
De laatste jaren zijn langeafstandswedstrijden 80-120 km in opkomst onder de naam Marathon per mountainbike. Ook Brentjens houdt zich nu bezig met deze tak van sport. Overigens kent Belgiƫ een paar wereldkampioenen mountainbike: Filip Meirhaeghe in crosscountry 2003, en Patrick Meersschaert bij de masters 2005-2007.

Contacteer ons