mountainbike vereniging
 
Mountainbiken is hot in Vlaanderen Sport Vlaanderen.
Meld een probleem. Start to mountainbike. Heb je weinig of geen ervaring met mountainbiken, maar het interesseert je wel? Dan is de initiatiecursus Start to mountainbike 1.0 vast iets voor jou. Het concept is eenvoudig: gedurende vijf opeenvolgende weken word je in een handvol lessen ingewijd in de wereld van het mountainbiken.
tweedehands auto
ATB Marum Home.
De zomerperiode begint in maart en eindigt op 1 oktober. Vanaf 1 oktober hebben we voor de leden een speciale indoor Cycling-avond die verzorgt wordt door sportschool Club Fysiek in Marum. De vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Toerfiets Unie NTFU.
SEO expert
Home RTC Hengelo.
Bij RTC Hengelo kan ieder op zijn eigen niveau trainen op zowel de racefiets als op de mountainbike. De trainingsgroepen worden begeleid door ervaren en enthousiaste clubleden en hoewel het fietsen natuurlijk centraal staat, wordt ook het sociale aspect niet uit het oog verloren.
DEURNE
Mountainbiken Cyclocross in Amsterdam? Natuurlijk bij ASC Olympia!
Je hebt ook helemaal geen bergen nodig om je te kunnen uitleven op een mountainbike. Ons uitdagende mountainbikeparcours heeft alle uitdagingen van een moderne trail: steile heuvels, smalle afdalingen en uitdagende hindernissen die het uiterste van je fietsbeheersing, uithoudingsvermogen en lef vragen.
pizza bakken aan huis
Home Mountainbike Club Bar End Mountainbike Club Bar End.
Welkom op de website van de Apeldoornse Mountainbike Club Bar End. Op deze site vind je nieuws en informatie over onze club. Bar End, één van de oudste, grootste, modernste én gezelligste mountainbikeclubs van Nederland. Van jong tot oud, beginner of prof, het Bar End hart gaat sneller kloppen van jou!
brabantia vuilbak
Home MTB-Noordwest.
MTB Noordwest is een actieve vereniging voor mountainbikers in Noord-Holland. Door het aanbieden van een goedkoop lidmaatschap, en het organiseren van laagdrempelige evenementen wordt geprobeerd de mountainbike-wedstrijdsport betaalbaar te houden. Daarnaast helpt MTB Noordwest bij de aanleg en het onderhoud van de mountainbike-routes in de regio Noord-Holland.
Mountainbike.be Toon onderwerp MTB-Club Oost-Vlaanderen?
@ FastFreddy: ik ga dit jaar ook zeker weer meedoen aan de chronochallenges en dit weekend zit ik met mijne verhuis, was ook van plan om naar die TT te gaan want da's' hier achter mijn deur maar ja moeder de vrouw zal zeker willen dat diene verhuis achter de rug is en eerlijk gezegd ik ook, want ben al een maand bezig met da huis in orde te brengen en heb sindsdien niet meer kunnen trainen Vanaf februari ben ik zeker terug op de bike We kunnen dan eens afspreken om een TT te doen, ik twijfel ook om die strandrace te doen van Blankenberge, maar dan de korte afstand wil daar niet te veel in't' rood gaan rijden.
Sportclubs Sporeo.
Informatie over de sportclubs, aangesloten bij de sportraad, vindt u via het alfabetisch overzicht van de aangeboden sporten in Overijse. Promotie van evenementen van sportclubs. Is je sportclub erkend door de sportraad en organiseer je een evenement in de gemeente Overijse?
Welkom bij Mountainbikeclub Oss.
MCO Lente Trophy 2015 op zaterdag 2 mei. De MCO Lente Trophy is onderdeel van de Jeugd Mountainbike Wedstrijden, dé landelijke mountainbike competitie voor jeugdige mountainbikers van 8 tot en met 14 jaar. De wedstrijd is voor zowel jongens als meisjes in deze leeftijdscategorie.
Mountainbike.be.
Bas Peters volgt zichzelf op na 200 km door Drenthe. Mountainbike van Vlaanderen verhuist naar het Hotond Sporthotel! Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Geef hieronder uw naam en e-mailadres in en wij houden u in de toekomst verder op de hoogte!
MTB Fietsclub de Pedaleurs Bergen op Zoom.
Op deze mooie zaterdag vielen er in de vroege ochtend toch nog een paar niet voorspelde druppels. Ik zag Jack echter al de straat uitvliegen om 8.00 uur en Cees Huigens uit Heerle liet zich ook niet uit het veld slaan en stond al vroeg aan de deur bij mij.
Fietscross en Mountainbike Club The Whoopers Home.
The Whoopers beschikt over een clubhuis en een fietscross baan. Daarnaast ligt op 3 km afstand een vast mountainbike parcours op recreatiegebied Engelensteden. Wekelijks zijn er trainingen voor alle niveaus. Wil je ook eens een training proberen? Je kunt gratis en vrijblijvend 3 keer deelnemen aan een training. We hebben een aantal crossfietsen en mountainbikes om te proberen! Meld je hier aan voor een gratis proeftraining. Naast de trainingen worden er nog tal van activiteiten georganiseerd door de leden van The Whoopers. Om dit alles mogelijk te maken zijn wij trots op onze vrijwilligers binnen onze vereniging.

Contacteer ons